Kandidat

Vi garanterer en personlig og professionel håndtering af kandidaterne i hele rekrutteringsprocessen

Kandidatudtalelse

Det siger vores kandidater

“Jeg fik lynhurtigt svar fra Jens på, at ansøgningen var modtaget. Dagen efter fik jeg en diskret SMS fra Jens om tidspunkter til et opkald. Opkaldet var roligt og afslappet, og indeholdte en række tjekspørgsmål. Herefter fik jeg igen lynhurtig respons fra Jens med tidspunkt for første møde. Til 1. samtale i Aalborg følte jeg mig både tryg og velkommen fra 1. øjeblik – samtalen var afslappet, rolig, helt nede på jorden – og med plads til et smil. Samme indtryk havde jeg til næste møde med virksomheden sammen med Jens. Jens havde via mødeindkaldelsen givet mig en rigtig god dagsorden med fifs til forberedelsen. Alt i alt en super god oplevelse og jobsøgningsproces hvor jeg føler, at jeg har været i de bedste hænder og fået den bedste opbakning og vejledning.”​

Sådan hjælper vi dig

En personlig og professionel relation

Vi har en personlig og professionel tilgang til kandidathåndtering og lægger stor vægt på personlighed, nærvær og redelighed. Vi håndterer din ansøgning og dine oplysninger med største diskretion og gør hvad vi kan, for at sikre dig en behagelig og givende proces.

Vi står til rådighed

Det at være jobsøgende kan til tider være en hård og opslidende proces, og vi ved hvor vigtigt det er for dig som kandidat hele tiden at være opdateret på, hvor i processen vi befinder os. Vi gør os derfor umage med at skabe og vedligeholde en god og konstruktiv dialog med dig gennem hele processen.  

Et veltilrettelagt forløb

Vi har en professionel og struktureret tilgang til det at besætte stillinger, der sikrer at alle aspekter i processen bliver varetaget bedst muligt.

Personlige tilbagemeldinger

Vi giver altid vores kandidater en tilbagemelding på deres personlige og faglige præstation i interviewprocessen, med henblik på at understøtte en positiv udvikling.

Se alle vores stillinger her

Thorndahlsvej, 7.
9200, Aalborg.
+45 22 47 91 46

Denne side benytter sig af cookies, så din oplevelse kan blive endnu bedre!